Άρτης 12 - Άγιος Δημήτριος

ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ

Το Krav Maga δεν είναι μια παραδοσιακή πολεμική τέχνη. Δεν είναι ανταγωνιστικό, και δεν υπάρχουν κανόνες. Πρόκειται για μια σύγχρονη και πρακτική μορφή αυτοάμυνας σχεδιασμένη για τον δρόμο. Επικεντρώνεται στις δοκιμασμένες μάχες, στις τεχνικές εύκολης μάθησης, στην οικοδόμηση δύναμης και επιθετικότητας και στην ρεαλιστική εκπαίδευση.

Ένα τυπικό μάθημα περιλαμβάνει μια προπόνηση αερόβιας και εναερόβιας γυμναστικής πριν από την αντιμετώπιση τεχνικών. Βοηθά τους μαθητές να μάθουν τεχνικές βασισμένες σε φυσικές λειτουργικές κινήσεις και αντιδράσεις. Αυτά ενισχύονται μέσω ασκήσεων άγχους και επιθετικότητας που δοκιμάζουν την ικανότητά σας να χρησιμοποιείτε τεχνικές που έχετε μάθει υπό πίεση. Δοκιμάζοντας την ικανότητά σας να θυμάστε και να εκτελείτε τις τεχνικές υπό ψυχικό ή σωματικό άγχος είναι πρωταρχικής σημασίας. Η εκπαίδευση στο άγχος, σας επιτρέπει να θυμάστε τι έχετε μάθει όταν πραγματικά χρειάζεται και βοηθά τους μαθητές να αντιδρούν καλύτερα σε μια πραγματική επίθεση.

Το Krav Maga αποτελείται από πρακτικές τεχνικές που προέρχονται από την πυγμαχία, το Muay Thai, το Wing Chun, το τζούντο, το jiu-jitsu, την πάλη. Οι σύγχρονες ισραηλινές τάξεις αυτοάμυνας επικεντρώνονται στην οικοδόμηση αυτοπεποίθησης, στην πρακτική άσκηση – συμπεριλαμβανομένης της αντοχής, της δύναμης, της ευελιξίας, της δύναμης, της ταχύτητας, του συντονισμού, της ευελιξίας, της ισορροπίας και της ακρίβειας – αμυντικές τεχνικές. Οι δεξιότητες που μαθαίνετε στις τάξεις συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας της καθημερινής σας ζωής.

Newsletter