Άρτης 12 - Άγιος Δημήτριος

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ KRAV MAGA

Οι λέξεις Krav Maga σημαίνουν “μάχη επαφής” στα εβραϊκά. Πρόκειται για μια πλήρη, πρακτική και σύγχρονη πραγματικότητα που βασίζεται στην αυτοάμυνα, την πάλη και το τακτικό σύστημα που αναπτύχθηκε αρχικά στις ισραηλινές αμυντικές δυνάμεις του Imi Lichtenfeld για χρήση στο στρατό. Ο Lichtenfeld το ανέπτυξε στη συνέχεια σε μια μορφή αυτοάμυνας για χρήση από πολίτες, παιδιά, προσωπικό ασφαλείας και επαγγελματίες του τομέα της επιβολής του νόμου. Είναι το πιο ολοκληρωμένο και αποτελεσματικό σύστημα αυτοάμυνας που βασίζεται στην πραγματικότητα.

Μια από τις αρχές του Krav Maga είναι ότι το σύστημα βασίζεται σε φυσικά ένστικτα και απαντήσεις, για παράδειγμα σε μια επίθεση. Οι τεχνικές μπορούν να κατανοηθούν γρήγορα από οποιονδήποτε και να διατηρούνται εύκολα για χρήση όταν μετράει πραγματικά. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που το Krav Maga είναι τόσο πρακτικό.

Η προέλευση του Krav Maga βασίζεται στον ισραηλινό στρατό, καθιστώντας το μοναδικό κατάλληλο για την αντιμετώπιση πραγματικών καταστάσεων. Το Krav Maga είναι ιδανικό για να προσφέρει στους μαθητές μια πολύ καλή προσέγγιση της αυτοάμυνας, ώστε να είναι έτοιμοι για σενάρια όλων των ειδών, συνδυάζοντας κλάδους όπως πυγμαχία, τζούντο, καράτε, αϊκίντο και πάλη.

Χρησιμοποιώντας ένα επιθετικό στυλ μάχης με ταυτόχρονους επιθετικούς και αμυντικούς χειρισμούς, η εισαγωγή σας στο Krav Maga είναι το πρώτο βήμα για να μπορέσετε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας.

Newsletter