Σεμινάριο Αυτοάμυνας για εφήβους

Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00, η σχολή μας διοργανώνει ένα ΔΩΡΕΑΝ εισαγωγικό σεμινάριο Krav Maga για εφήβους απο 12 ετών και πάνω.

Η σημερινή εποχή ωθεί τα παιδιά περισσότερο στα κινητά και στα games παρά στην άθληση γενικότερα.
Δυστυχώς απο προσωπική εμπειρία βλέπω οτι οι έφηβοι έχουν αρκετά βαρύ φορτίο με τα φροντιστήριά τους και ο ελάχιστος χρόνος που απομένει καταναλώνεται μπροστά σε οθόνες.

Ακόμα κι εμείς οι γονείς έχουμε μπει σε αυτή την λογική μη μπορώντας να κάνουμε κάτι τελικά. Βρισκόμαστε να δίνουμε χρήματα στα παιδιά μας για games ή για κάποιο νέο κινητό, αλλά δυστυχώς τσιγκουνευόμαστε μία μηνιαία συνδρομή σε κάποιο άθλημα ή δραστηριότητα.

Στόχος του μαθήματος – σεμιναρίου είναι να δείξουμε στους έφηβους οτι μπορούν να αφιερώσουν και λίγες ώρες μέσα στην εβδομάδα τους για να μάθουν μέσα απο το σύστημα αυτοάμυνας krav maga, τρόπους πρόληψης, τρόπους αποφυγής δύσκολων καταστάσεων που μπορούν να συμβούν είτε στο σχολικό τους περιβάλλον είτε έξω στον δρόμο.
Να διεγείρουμε και να ξυπνήσουμε το μυαλό τους έτσι ώστε να μάθουν να αντιλαμβάνονται και να επεξεργάζονται το κάθε περιστατικό.
Τέλος το Krav Maga είναι ένα σύστημα αυτοάμυνας που όχι μόνο μαθαίνεις αλλά γυμνάζεις και το κορμί σου και διατηρείσαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση.

Μπορείτε να κλείσετε θέση για το παιδί σας μέσω μηνύματος σε Fb και Instagram ή

Τηλ: 694 311 2102
E-mail: vania.kiritsi@gmail.com 

Newsletter